Terug naar de vorige pagina

Overige biologische producten

Naast de speltproducten hebben wij ook een groot assortiment aan andere – niet op spelt gebaseerde - biologische producten in huis. Vanzelfsprekend kunt u deze producten ook bij ons kopen.


Denkt u bijvoorbeeld aan ingrediënten, die u aan uw zelfgebakken brood wilt toevoegen: zaadjes of pitjes, gedroogd fruit of noten, appelazijn of oliën, roggemeel of gierst…

Of benodigdheden voor uw gerechten, baksels of desserts: lactosevrije zuivel, sinaasappelsnippers of citroenrasp, haver- of kokosvlokken, amandel- of boekweitmeel, agavesiroop, amandelschaafsel of pijnboompitten, wijnsteenbakpoeder of agar-agar, amandelpasta of macadamia-creme, kokosbloesemsuiker of ahornsiroop…

Wij zouden nog een tijdje zo door kunnen gaan…


Doordat wij onze taarten, gebak en muffins zelf bakken, hebben wij veel producten in grote bulk in onze opslag. Vanzelfsprekend, dat grotere hoeveelheden in verhouding goedkoper zijn.

Wij wegen de gewenste hoeveelheid voor u af in een papieren zak of een glazen potje.

Uiteraard kunt u bij het afhalen van uw producten uw eigen bewaardoos meenemen. Wij vullen deze met het gewenste ingrediënt en de gewenste hoeveelheid. Zo proberen wij zo min mogelijk verpakking in omloop te brengen. 


Voor een overzicht van de ‘niet-spelt’-producten, kunt u eveneens terecht in de webshop. Als u iets niet kunt vinden, laat het ons weten. Vaak kunnen wij het gewenste product bestellen en als het niet in Nederland te verkrijgen is, proberen wij het bijvoorbeeld via Duitsland te bezorgen.