Welkom in 't Spelthuys

Sinds april 2010 bevindt zich in het hartje van Enkhuizen een biologische bakkerij met als basisproduct het graan Spelt. In vergelijking tot veel andere voedingsmiddelen bezit het oergraan uit de bronstijd bijzondere eigenschappen. Spelt is heel gezond, voor lichaam en geest.

't Spelthuys met zijn ambachtelijke, biologische speltbakkerij, de bijbehorende speltwinkel met meer dan 300 speltproducten, een mooie gezellige smulhoek en een heerlijk groen tuintje is uniek in Nederland. Ook kunt u bij ons terecht voor een fanstastisch, uitgebreid ontbijt. Uiteraard gezond, maar vooral lekker!

Graag willen wij u uitnodigen in 't Spelthuys en informeren over het oergraan Spelt en zijn betekenis voor de gezondheid. Verder hopen wij natuurlijk dat u interesse in onze grote variëteit aan speltbroden, spelttaart en speltgebak heeft en dat u één van onze biologische (spelt-)producten bij ons komt kopen, bestellen en/of smullen in onze gezellige smulhoek of rustig tuintje. Onder het genot van een kopje koffie, thee of glaasje sap zult u daar  in alle rust kunnen genieten van de geur van versgebakken brood.

Omdat wij alle bakkerswaren zelf bereiden zijn speciale wensen betreffend de ingrediënten i.v.m. een dieet, een allergie of een voedingsintolerantie geen probleem. Ook persoonlijke wensen of ideeën horen wij graag van u. Wij vinden het leuk om iets nieuws uit te proberen.

Uitgebreidere informatie over spelt en gezondheid, voeding en aandoeningen kunt u in 't Spelthuys met ons bespreken. Wij helpen graag verder. 
Hartelijk welkom in ’t Spelthuys,

Greetje, Maayke, Rob, Anouska, Robbin, Laura, Youri en Astrid