UW WINKELWAGEN (0)
Terug naar de vorige pagina

Kastanjemeel

De vruchten van tamme kastanjes (Castanea sativa) kunnen, in tegenstelling tot die van paardenkastanjes (Aesculus hippocastanum), gegeten worden. Men kan de kastanjes roosteren, maar makkelijker is het om de kastanjes te koken. In veel landen, onder andere in Frankrijk, Zuid-Tirol en Hongarije is de kastanjepuree ('crème de marron', 'gesztenyepüré') geliefd in desserts of als bijgerecht. In Nederland worden kastanjes wel gepoft, gekookt of meel ervan gemaakt. Kastanjemeel is een heerlijk glutenvrij meel om te bakken en koken. Land van herkomst: Italië

Inhoud: 500 g
Merk: Attilio Noceti di Emilio Noceti & C. S.A.S.

Niet op voorraad, wordt voor u besteld.

Ingrediënten

kastanjemeel (Castanea sativa)*. *= biologisch


EUR 5,95 incl. BTW

Aantal:

Voedingswaarden per 100 gram:

1437 kJ/ 343 kcal

3,7 g

0,74 g

73,7 g

27,6 g

6,1 g

0,013 g