Terug naar de vorige pagina

Taarten en gebak



Spelt appel crumble

Ingrediënten:  265 g speltmeel (type 630) 140 g sucanat (ongeraffineerde, gedroogde rietsap) 3 tl koekkruiden 150 g koude roomboter, in blokjes 100 g pompoenpitten 100 g speltrijst 8 appels, geschild 3 el kokosbloesemsuiker 1½ tl kaneelpoeder Voorbereiding: Meng in een kom het speltmeel, sucanat en koekkruiden, meng ...
Lees meer

Zondagcake

Ingrediënten:  200 g roomboter 200 g kokosbloesemsuiker 3 eieren 1 lepel bio-rum 100 g hagelslag (puur) 50 g gehakte amandelen 100 ml speltdrink of spelt-amandel-drink 200 g speltmeel (type 630) 50 g kastanjemeel 1 zakje bio-wijnsteenbakpoeder evt. choco-couverture Bereiding: Boter schuimig roeren, kokosbloesemsuiker en e...
Lees meer