Terug naar de vorige pagina

SPELTSPAGHETTI-OMELET

Ingrediënten: 

  • 40 g boter
  • 250 g gekookte speltspaghetti of gekookte speltkruidenspaghetti
  • 50 g bouillonvlees, klein gesneden
  • 80 g geraspte kaas
  • 3 eieren
  • 100 ml speltcuisine
  • snufje zeezout
  • Hildegard-Kruiden (bertram, galgant en nootmuskaat)

 

Bereiding:

Boter in een braadpan verwarmen. De gekookte speltspaghetti, het klein gesneden bouillonvlees en de geraspte kaas toevoegen en door elkaar mengen. Alles licht aanbraden.

De eieren, de speltcuisine, zeezout en de kruiden goed vermengen en vervolgens toevoegen aan het mengsel in de pan. Met een deksel afdekken.

Het spaghetti-omelet zolang bakken tot de eiermassa vast is. Het omelet dan op een voorverwarmde schotel serveren.