Terug naar de vorige pagina

Hoofdgerechten



Speltspaghetti-omelet

Ingrediënten:  40 g boter 250 g gekookte speltspaghetti of gekookte speltkruidenspaghetti 50 g bouillonvlees, klein gesneden 80 g geraspte kaas 3 eieren 100 ml speltcuisine snufje zeezout Hildegard-Kruiden (bertram, galgant en nootmuskaat)   Bereiding: Boter in een braadpan verwarmen. De gekookte speltspaghetti, het kl...
Lees meer

Speltlasagne met kwarksaus

Ingrediënten:  250 g speltlasagnebladen of (groene) speltkruidenlintmacaroni 100 g kwark 2 eieren 100 ml speltcuisine (of room) 1 tl Hildegard kruiden 100 g rundergehakt 1 ui 1 teentje knoflook 3 tomaten gehakte peterselie salieblaadjes zeezout geraspte kaas   Bereiding:  De speltlasagnebladen of (groene) spe...
Lees meer