Terug naar de vorige pagina

Dessert



Sinaasappelkwarkroom

Ingrediënten:  75 g speltschroot ¼ l speltdrink of spelt-amandel-drink snufje zeezout 500 g kwark 80 g sucanat (ongeraffineerde, gedroogde rietsap) sap van 3 sinaasappelen 1 zakje bio-vanillesuiker 200 g of 250 g slagroom evt. 1 sinaasappel    Bereiding:  Speltschroot en speltdrink 5 minuten laten kok...
Lees meer

Karamelpudding

Ingrediënten: 100 g amandelmeel 100 g sucanat (ongeraffineerde, gedroogde rietsap) 100 ml water 600 ml spelt-amandel-drink 100 g speltmeel (type 630) 250 g melk 2 eieren ½ zakje vanillesuiker (4 g) 1 el bio-kirsch of bio-amaretto   Bereiding: Het amandelmeel roosteren en sucanat toevoegen en vloeibaar laten worden. ...
Lees meer